MacBook Pro near white open book

In de dynamische wereld van personeelswerving is het vinden van het juiste talent een van de grootste uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd. Gelukkigen wordt het tijdperk bevonden waarin digitale innovatie de weg opent naar nieuwe mogelijkheden. Het hebben van je eigen vacaturewebsite is niet langer een luxe, maar eerder een noodzaak om concurrentie voor te blijven.

Kosten

Wanneer het aankomt op het vinden van het juiste personeel voor je organisatie met vacaturewebsite, is kostenbesparing altijd een belangrijk aandachtspunt. Daarom biedt de vacaturewebsite een scala aan opties om aan de behoeften van jouw organisatie te voldoen. Zo heb jij bijvoorbeeld een gratis pakket waarin je 2 vacatures kan zetten, dit is ideaal voor kleinere organisaties die af en toe nieuwe kandidaten zoeken. Daarbij heb jij een eigen huisstijl, wordt je geoptimaliseerd voor Google Jobs, zijn er geen betaalgegevens nodig en krijg jij 500 pagina bezoekers per maand! Ook is er een medium pakket wat 9,99.- per maand bedraagt, maar hier krijg je maar liefst 6 vacatures! Dit is voor organisaties die regelmatig nieuwe posities willen vervullen. Ook heeft het weer een eigen huisstijl, geoptimaliseerd voor Google Jobs, je eigen domeinnaam en onbeperkte pagina bezoekers! En als allerlaatst heeft vacaturewebsite een groot pakket met het tarief van 19,99.- per maand heb jij dan onbeperkte vacatures die jij kan plaatsen, ook een pagina in eigen huisstijl, geoptimaliseerd voor Google Jobs, je eigen domein en ook onbeperkte pagina bezoekers! 

Overzicht 

Het overzicht van sollicitaties is een belangrijk onderdeel van elke werken bij website en het stelt werkgevers in staat om op een georganiseerde en efficiënte manier met sollicitanten om te gaan. Met werken bij website heb jij dus centralisatie van sollicitaties, gedetailleerde sollicitatiegegevens, kun je alles sorteren en filteren, heb jij communicatie met sollicitanten, is er een statusbeheer en heb jij een rapportage en analyse! Twijfel niet verder en schakel werken bij website in!

Categorieën: Algemeen